Master Passend Meesterschap scoort hoogst van vijf verwante opleidingen volgens Keuzegids

Ervaringen master Passend Meesterschap

De masteropleidingen van de Marnix Academie worden zeer positief genoemd in de Keuzegids masters 2022. De master Passend Meesterschap scoort het hoogst van de vijf verwante opleidingen. Op vier van de vijf thema’s scoort de opleiding bovengemiddeld én behoort tot de drie opleidingen met de meeste eerstejaars.

Beoordeling master Passend Meesterschap

Voor het eerst worden de studentoordelen over de Master Passend Meesterschap van de Marnix Academie vermeld in de Keuzegids. De master Passend Meesterschap behoort tot de drie opleidingen met de meeste eerstejaars. De master Passend Meesterschap, die de Marnix Academie aanbiedt in samenwerking met Thomas More Hogeschool en Driestar Hogeschool, scoort in deze Keuzegids op basis van de NSE 2021 het hoogste van de vijf genoemde opleidingen. Op vier van de vijf thema’s scoort de opleiding bovengemiddeld: inhoud, docenten, voorbereiding loopbaan en sfeer. Op het onderdeel toetsing scoort de master Passend Meesterschap gemiddeld.

Over de MPM

De focus binnen deze masteropleiding ligt op ‘de leraar als persoon’. In twee jaar tijd ontwikkel je je tot een professional die in staat is om te gaan met de meest uitdagende situaties in de eigen groep. Je ontdekt bovendien hoe je iedere leerling de kans kunt geven zijn eigen waardevolle bijdrage aan de groep te leveren. Dat doe je door verschillen niet uit te vergroten, maar ze te waarderen en te benutten. 

Benieuwd naar deze master? Bezoek dan een voorlichting of lees hier meer over de master.