Voorlichting

Graag heten we je welkom op een voorlichting over de Master Passend Meesterschap. In de voorlichting maak je op een interactieve manier kennis met de opzet van de master, de inhouden en de organisatie van de master. Je ontmoet andere geïnteresseerden voor de opleiding, werkzaam in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Verder ontmoet je een docent van de opleiding en de opleidingscoördinator. Er is alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het studeren in een master of om te luisteren en de informatie ter overdenking mee te nemen naar huis.

In verband met de maatregelen met betrekking tot het corona-virus, zijn alle hogescholen tot nader bericht. Voorlichtingsbijeenkomsten vinden online plaats.

Eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomsten

Marnix Academie in Utrecht: dinsdag 30 juni van 19.30-21.00 uur (online).
Deze voorlichtingen zullen in aangepaste vorm worden georganiseerd. Informatie over hoe je kunt inloggen volgt te zijner tijd per mail.

Meld je hieronder aan

Mocht je niet naar de voorlichting kunnen komen, maar wel een vraag willen stellen? Mail of bel met Klarian van Baren, opleidingscoördinator Master Passend Meesterschap k.vanbaren@hsmarnix.nl, 0649205820.

Aanmelden

Loading

Meer weten over de opleiding?

Download hier de brochure

Heb je vragen over de opleiding?

 Neem dan contact op met Klarian van Baren (opleidingscoördinator), k.vanbaren@hsmarnix.nl.